Γκαλερί νυφικών και βαπτιστικών Λουίζα

Με χαρά σας υποδεχόμαστε σε ένα πολυτελή, φιλόξενο και άνετο χώρο 455 τετραγωνικών μέτρων με PRIVE δοκιμαστήρια, όπου η κάθε νύφη ξεχωριστά μπορεί να απολαύσει την πλούσια συλλογή νυφικών φορεμάτων. Παράλληλα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από στέφανα, δίσκο-μπουκάλι-ποτήρι, λαμπάδες, μπομπονιέρες και προσκλητήρια μπορείτε να βρείτε αυτό που σας εκφράζει περισσότερο και θα κάνει την ημέρα του γάμου σας ακόμη πιο μοναδική. Με το ίδιο ενδιαφέρον και αγάπη έχει δημιουργηθεί και μία πλούσια συλλογή από βαπτιστικά πακέτα για αγοράκι και για κοριτσάκι.

Έχοντας πλέον μία πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, όχι μόνο στην Ήπειρο αλλά και σε ολόκληρη τη Βορειοδυτική Ελλάδα, παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να μας αναζητήσουν και να κάνουν τις αγορές τους και από το διαδίκτυο. Με την ίδια φροντίδα, υπευθυνότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια αντιμετωπίζεται ο κάθε πελάτης ξεχωριστά, κάνοντας τις πιο ιδιαίτερες στιγμές όπως είναι ο γάμος και η βάπτιση να δείχνουν ακόμα πιο όμορφες.

 Με φρέσκιες ιδέες και πλούσιες προτάσεις, είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε ακόμη και τους πιο ‘’απαιτητικούς’’ στηρίζοντάς τους μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Παράλληλα αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε στις μέρες μας, συνεχίζουμε να προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές!!

Image Gallery

Καλάθι αγορών
Scroll to Top