Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα louizabridal.gr

Αρθρο 9. Υπαναχώρηση/Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Μέσα στις υποχρεώσεις της εταιρία μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι για τον λόγο αυτό ελέγχει την παραγγελία σας (όπου αυτό μας επιτρέπετε) και κάνει τον τελικό τεχνικό έλεγχο ποιότητας αυτών.
Εάν παρόλα αυτά κάποιο είδος λόγω αστοχίας υλικού ή μη δυνατότητας έλεγχου (λόγω σφραγισμένης) συσκευασίας παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα έχετε την δυνατότητα αντικατάστασης του από την στιγμή που το προϊόν είναι πράγματι ελαττωματικό και όχι από κακή ή λάθος χρήση.
Τα προϊόντα θα πρέπει να ελέγχονται από τον πελάτη κατά την παράδοση τους από τον μεταφορέα και παρουσία αυτού. Σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη συσκευασία ή έχει αλλοιωθεί – σπάσει κάτι από το εσωτερικό αυτής, θα πρέπει αυτό να πιστοποιείται από τον μεταφορέα και εντός 2 εργασίμων ημερών από την παραλαβή να ενημερώνεται και το Louizabridal από τον πελάτη.
Τα έξοδα μεταφοράς της επιστροφής και της αντικατάστασης του θα είναι δικά μας μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι από κατασκευής ελαττωματικό σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.
Ο τελικός τεχνικός έλεγχος για την έγκριση και αντικατάσταση του προϊόντος για τυχόν κατασκευαστικό λάθος ή αστοχία υλικού γίνεται μόνο εφόσον ελεγχθεί από την εταιρία μας. Σε καμία περίπτωση επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή, μόνο αντικατάσταση των προϊόντων.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα αντικατάστασης προϊόντων εντός της προθεσμίας των 2 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους εφόσον αυτά είναι προβληματικά/ελαττωματικά και κατόπιν επικοινωνίας και έγκρισης μας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δεν φέρει ευθύνη σε τυχόν φθορές προϊόντων εάν γίνουν κατά την μεταφορά μέσω της ταχυδρομικής υπηρεσίας. Η ευθύνη είναι της εταιρίας μεταφοράς. Σε καμία περίπτωση επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή, μόνο αντικατάσταση των προϊόντων εφόσον αυτά είναι προβληματικά/ελαττωματικά και όχι λόγω υπαναχώρησης του πελάτη.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα ακύρωσης και επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 14 ημερών, για οποιονδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία. Αυτή η «περίοδος χάριτος» λήγει 14 ημέρες μετά την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων (ή της σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών). Ωστόσο, η 14ήμερη περίοδος «χάριτος» δεν ισχύει για όλες τις αγορές. Εξαίρεση αποτελούν τα προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία ή είναι σαφώς εξατομικευμένα για τον πελάτη.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον επίσημο ιστότοπο της ΕυρωπαϊκήςΈνωσης ακολουθώντας τον σύνδεσμο εδώ.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top