Γκαλερί νυφικών και βαπτιστικών Λουίζα

Η γκαλερί νυφικών και βαπτιστικών Λουίζα ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το 1983 από τον Ιωάννη και τη Βασιλική Βλαδίκα. Παρά τις μεγάλες απαιτήσεις της εποχής ήταν ένα από τα πιο σύγχρονα και πολυτελή καταστήματα. Με πελάτες όχι μόνο από την πόλη των Ιωαννίνων, αλλά ευρύτερα της Ηπείρου και με γνώμονα πάντα την ποιότητα των προϊόντων, τις καλές τιμές και φυσικά την εξυπηρέτηση, γρήγορα αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και έγινε σημείο αναφοράς για το γάμο και τη βάπτιση.

Αντιλαμβανόμενοι πάντα τη μοναδικότητα της στιγμής, είτε στο γάμο είτε στη βάπτιση, τότε που δεν υπήρχαν οι ευκολίες του διαδικτύου, η γκαλερί Λουίζα κατάφερε κάθε χρόνο να πρόσφερε ότι πιο νέο υπήρχε στο χώρο της μόδας. Επιλέγοντας πάντα τους καλύτερους συνεργάτες μπορούσαμε να εγγυηθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα! Κάνοντας διαρκώς ταξίδια στο εξωτερικό και εισαγωγές, ήδη από το 1983 καταφέρναμε πάντα να συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες Ευρωπαϊκές και όχι μόνο εταιρίες. Έτσι όλες οι νύφες, οι κουμπάροι, οι νονοί είχαν από τότε την μοναδικότητα και την ποιότητα προϊόντων που απαιτούσε η στιγμή.

Με μεγάλη μας χαρά τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν για το γάμο τους κατά την έναρξή μας, τώρα έρχονται τα παιδιά τους μετά από 40 και πλέον χρόνια να μας δείξουν την ίδια εμπιστοσύνη και αγάπη.

Νυφικά - Βαπτιστικά Λουίζα - Φυσικό κατάστημα στα Ιωάννινα

Η ευθύνη και το βάρος μας λοιπόν είναι μεγάλο ώστε να ανταποκριθούμε ακόμα περισσότερο στον κάθε έναν και στη κάθε μία ξεχωριστά.

ΣΗΜΕΡΑ σας υποδεχόμαστε σε ένα πολυτελή, φιλόξενο και άνετο χώρο 455 τετραγωνικών μέτρων με PRIVE δοκιμαστήρια, όπου η κάθε νύφη ξεχωριστά μπορεί να απολαύσει την πλούσια συλλογή νυφικών φορεμάτων. Παράλληλα μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από στέφανα, δίσκο-μπουκάλι-ποτήρι, λαμπάδες, μπομπονιέρες και προσκλητήρια μπορείτε να βρείτε αυτό που σας εκφράζει περισσότερο και θα κάνει την ημέρα του γάμου σας ακόμη πιο μοναδική. Με το ίδιο ενδιαφέρον και αγάπη έχει δημιουργηθεί και μία πλούσια συλλογή από βαπτιστικά πακέτα για αγοράκι και για κοριτσάκι.

Νυφικά - Βαπτιστικά Λουίζα - Φυσικό κατάστημα στα Ιωάννινα

Έχοντας πλέον μία πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του γάμου και της βάπτισης, όχι μόνο στην Ήπειρο αλλά και σε ολόκληρη τη Βορειοδυτική Ελλάδα, παρέχουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να μας αναζητήσουν και να κάνουν τις αγορές τους και από το διαδίκτυο. Με την ίδια φροντίδα, υπευθυνότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια αντιμετωπίζεται ο κάθε πελάτης ξεχωριστά, κάνοντας τις πιο ιδιαίτερες στιγμές όπως είναι ο γάμος και η βάπτιση να δείχνουν ακόμα πιο όμορφες.

 Με φρέσκιες ιδέες και πλούσιες προτάσεις, είμαστε έτοιμοι να ικανοποιήσουμε ακόμη και τους πιο ‘’απαιτητικούς’’ στηρίζοντάς τους μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Παράλληλα αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουμε στις μέρες μας, συνεχίζουμε να προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες δυνατές τιμές!!

Παραμένουμε πάντα στη διάθεσή σας και για οποιαδήποτε απορία έχετε, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και με χαρά να σας δώσουμε λύσεις!!

Καλάθι αγορών
Scroll to Top